Een handleiding voor het kiezen van een EDI SaaS oplossing

Gepubliceerd op 9 april 2019

checklist_edi_saas_generix
christophe_viry
VIRY
Christophe
Product Marketing Manager chez Generix Group
Categorieën
SaaS
B2B Collaboration
eInvoicing

Voor bedrijven die gebruik maken van Electronic Data Interchange (EDI) biedt de overstap naar een SaaS-oplossing vele voordelen. De gekozen optie moet voldoen aan zeven essentiële criteria. Wilt u weten wat ze zijn? Wij hebben het antwoord. Bekijk onze checklist om een slimmere softwarekeuze te maken.

Waarom een SaaS-oplossing zinvol is

Electronic Data Interchange (EDI) heeft vandaag de dag veel bedrijven aan boord omdat het hun relationele processen met partners helpt optimaliseren. Om nog een stap verder te gaan, kan het veranderen van een EDI-model in een SaaS-oplossing extra voordelen bieden.

Bedrijven die de overstap al hebben gemaakt, merkten een verbeterde efficiëntie en een verhoogde optimalisatie van hun logistieke en/of sales procedures. Deze vooruitgang leidt tot een aanzienlijke verlaging van de kosten voor projectmanagement en logistieke kosten, zolang de gekozen oplossing maar echt aansluit bij de behoeften van het bedrijf.

Lees ook: 7 belangrijke factoren die de SaaS EDI/B2B-markt stimuleren

Generix Group helpt u bij uw zoektocht

In uw zoektocht naar een oplossing die echt aansluit bij uw bedrijfsbehoeften en de beperkingen van de markt, moet u leren welke selectiecriteria u in overweging moet nemen. Om u op weg te helpen, heeft Generix Group een essentiële checklist opgesteld met alle strategische punten van wat u kunt verwachten van een EDI SaaS-oplossing.

De grootte van de netwerkoperator, de functionele dekking en de naleving van GDPR zijn allemaal bepalende factoren bij uw keuze. Het doel is om een polyvalente oplossing te kiezen die zich aan meerdere scenario's kan aanpassen, een oplossing die ervoor zorgt dat u altijd voldoet aan de regelgeving.

Generix Group is een leider in retail, supply chain en omnichannel sales software oplossingen en motiveert bedrijven in een steeds competitievere omgeving. Kijk niet verder dan deze uitgebreide checklist om uw beslissing te nemen. Download het document vandaag nog om te profiteren van de expertise van onze teams en meer te weten te komen over essentiële zaken om op te letten in uw toekomstige oplossing!

   Download de Generix Group checklist 

Oplossing
generix_edi_services

EDI Services

Bekijk de specifieke pagina om alle functies en meer te ontdekken Ontdek
Volg ons